Welkom op onze fanclub website voor The Rocking Sixties (T.R.S)

Als echte fans zijn wij deze website gestart, samen met onze sponsor (en tevens fan).

Wilt u een klein stukje horen van de band, klik dan op de startknop van de player hierboven.

Wat is de bedoeling.....om te beginnen jullie op de hoogte houden van alle 'fanweetjes'

rondom T.R.S..
Wil je dit soort nieuwtjes als eerste weten, wordt dan lid via onze contact pagina.
Je wordt dan direct aan deze mailing lijst toegevoegd en.....zodra er nieuws is rondom de fanclub dan krijg je dit dmv een mailtje toegestuurd.
Ook hebben we een apart foto album waar we alle foto's en filmpjes met T.R.S. in plaatsen.
Dus heb je leuke foto's of filmpjes van T.R.S. stuur ze dan naar ons toe.

Lid worden ?

Ook u kunt gratis lid worden van deze fan club, en deel met elkaar de laatste informatie over de band en optredens.

Bekijk ook onze Facebook pagina.

De  facebook pagina staat los van deze website, al zijn wel dezelfde fans betrokken op beide platforms.

Wilt u meer weten, ga dan naar de contact pagina.